Обширна презентация за представяне на разнообразни решения за безопасен град

...
Обширна презентация за представяне на разнообразни решения за безопасен град
Коментари Харесай

Dahua показа решения за умния град и умния дом в София

Обширна презентация за показване на разнородни решения за безвреден град и умни здания организира китайската компания Dahua Technology в София. От там оферират разнородни камери, записващи устройства, аксесоари, както и профилиран програмен продукт.

В региона градската сигурност бе показан образцов сюжет, включващ лицево различаване, автоматизирано следене на обвинени лица и употребяваните от тях транспортни средства, анализиране на направления и така нататък За фирмите Dahua предлага да вземем за пример решения за ръководство на паркинги. За дома пък от там са създали гама камери, алармени съоръжения, умни брави и домофони и така нататък

 Тодор Гургуров

Продуктите на производителя имат приложения: в магазини, учебни заведения, хотели, банкови институции, градска сигурност и ръководство на придвижването, интелигентни здания и образован превоз. Освен продуктовото си портфолиото, компанията предлага на българските клиенти и експертни съвещания при избора на нужните му технологии.

Китайската компания отвори собствен офис в София през юни. Това е първото посланичество на Dahua на Балканите и от тук тя има намерение да ръководи всички бъдещи действия за района.

„ Избрахме да отворим първия си офис на Балканите тъкмо в България, тъй като локалният пазар предлага доста неразгърнати благоприятни условия. Ръководството на Dahua възнамерява да направи забележителна инвестиция, с цел да нарежда България като център на промишлеността за видеосигурност в района “, показа Тодор Гургуров, управител бизнес развиване в Dahua Technology България.

Dahua Technology е на българския пазар от 2004 година посредством дистрибуторите си РАК и АНДИ, с които компанията работи сполучливо. Тази година компанията възнамерява и отваряне на шоурум в стилицата.

От компанията споделят, че от 2010 година насам влагат към 10% от годишните си доходи от продажби в научноизследователска и развойна активност, като се стреми да предлага на клиентите си по целия свят софтуерни артикули с най-високо качество и услуги на международно равнище. Dahua е отличена с редица влиятелни интернационалните самопризнания – четвърто място в „ Security Top 50” на списание а&s за 2016 година, второ място по пазарен дял за съоръжение за видеонаблюдение съгласно класацията на IHS Report (2016 г.) и др.
Източник: computerworld.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР