Обсъжданията в страната на 12-те винено-кулинарни дестинации, част от съвместната

...
Обсъжданията в страната на 12-те винено-кулинарни дестинации, част от съвместната
Коментари Харесай

Разработените 12 винено-кулинарни дестинации на територията на България ще бъдат обявени през есента

Обсъжданията в страната на 12-те винено-кулинарни дестинации, част от взаимната самодейност на министерствата на туризма и на земеделието - " Сподели България ", не престават. След привършване на полемиките, окончателният вид ще бъде цифровизиран и включен в платформата " Аз обичам България ", която разпространява над 500 туристически обекта у нас. Винено-кулинарните направления ще бъдат показани на интернационалните изложби, добави зам.-министърът на туризма Ирена Георгиева. 12-те посоки се създават редом със СПА дестинациите и надграждат културно-историческите направления, с цел да се реализира разнороден артикул, като крайната цел е по-високо качество на услугите и повече туристи, изясни Ирена Георгиева:

" Сигурни сме, че ще се окаже позитивно въздействие на разширението на крилата на сезона и привличане на повече гости отвън дейните месеци за пътувания. "

Зам.-министърът посочи, че данните за растежа на туризма през първата половина на годината удостоверяват, че България е желана дестинация. Само за юни, като начало на дейния летен сезон, визитите от чужбина са нарастнали с 4,7 на 100, в съпоставяне със същия интервал на предходната година.
Източник: bnr.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР