“Обсъждахме това, което виждате - кой се изказва”. Така в

...
“Обсъждахме това, което виждате - кой се изказва”. Така в
Коментари Харесай

Пиарката на Борисов потвърди чата с Гешев. Обсъждали кой се изказва в правна комисия

“Обсъждахме това, което виждате - кой се изказва”. Така в неделя Севдалина Арнаудова, която е пиар на партия ГЕРБ и някогашен началник на държавната пресслужба на Борисов, разяснява снимания телефон на основния прокурор Иван Гешев, съгласно който двамата си пишат по време на правната комисия в Народното събрание. На процедура Арнаудова удостовери, че основният прокурор фактически е водил чат с нея. На фотографията се вижда, че тя е вписана в телефона му като " Pi ar Sevi Boiko ".

" Аз не укривам, че познавам основния прокурор, имаме десетки събития дружно, отразявали сме ги - контрабандните цигари, един куп акции... В действително време се излъчваше всичко, нито е закрита комисия, тя беше излъчена на всички места. Обсъждахме това, което виждате - кой се изказва”, сподели още Арнаудова, представена от бТВ.

В, за която показаха, че е на Иван Гешев. Така те уличиха основния прокурор в разменя на известия " с пиара на Бойко ", до момента в който тече съвещанието на правната комисия, която в петък гласоподава дефинитивно Бюрото за отбрана да се отнеме от Гешев, само че пък не стигна до средата със законопроекта за закриване на профилираните съд и прокуратура.

На фотографията се вижда онлайн диалог с контакт на име " Pi ar Sevi Boiko " и още тогава първите асоциации бяха, че пиарът на Бойко Борисов се споделя Севделина Арнаудова. Тя бе по-известна даже от някои министри в кабинета на Борисов, защото праволинейно менажира всяка негова обществена изява и персонално снима предаваните онлайн видеа от туровете му с джипа. Сега продължава да се грижи за обществения облик на Борисов като водач на ГЕРБ.

В популяризира нова порция фрагменти от чата на Гешев с " пиара на Бойко ", до момента в който депутатите разискват закриването на спецсъда и контрола върху Бюрото по отбрана към основния прокурор.
Източник: mediapool.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР