Обсъжда се създаването на детска ковид зона в МБАЛ Рахила

...
Обсъжда се създаването на детска ковид зона в МБАЛ Рахила
Коментари Харесай

Обсъжда се създаването на детска ковид зона в Перник

Обсъжда се основаването на детска коронавирус зона в МБАЛ " Рахила Ангелова " в Перник, оповестиха от РЗИ. По предварителни планове тя ще разполага с 15 кревати.
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30140
Мярката се подхваща предвид на нарасналата заболеваемост от Коронавирус - 19 и навлизането на разновидността Омикрон, който визира и децата. Необходимо е да имаме подготвеност, тъй като в борбата против инфекцията предварителната защита е извънредно значима, съобщи шефът на РЗИ доктор Александър Златанов.

По данни на РЗИ за последните три дни в Пернишки район са регистрирани 403 нови случаи на COVID-19. От тях 16 са деца до 9-годишна възраст и 52 са сред 10 и 19 години.
 
Всичко по тематиката: Епидемията ковид (COVID-19) 30140  Ръст на заболеваемостта от COVID-19 в Шуменско, измежду болните е и 5-месечно бебе Ръст на заболеваемостта от COVID-19 в Шуменско, измежду болните е и 5-месечно бебе  Министерство на здравеопазването с значими разяснения за болничните на родители, чиито деца са под карантина Министерство на здравеопазването с значими разяснения за болничните на родители, чиито деца са под карантина  Оздравелите са повече от инфектираните с COVID-19 за денонощието в Русенско Оздравелите са повече от инфектираните с COVID-19 за денонощието в Русенско
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР