Обсъдихме бюджетната рамка. Това заяви финансовият министър Асен Василев след

...
Обсъдихме бюджетната рамка. Това заяви финансовият министър Асен Василев след
Коментари Харесай

Асен Василев след срещата с ГЕРБ-СДС: Обсъдихме бюджетната рамка

Обсъдихме бюджетната рамка. Това съобщи финансовият министър Асен Василев след срещата сред него и представители на първата политическа мощ, съобщи кореспондент на " Фокус " .

" Обсъдихме бюджетната рамка. Предложенията сред първо и второ четене, в случай че има такива и някой, в случай че желае да прави спомагателни разноски, да бъде за сметка на други разноски, защото няма опция за спомагателни доходи ", съобщи Василев.

Той изясни невъзможността да бъдат правени нови разноски с събитието, че миналата година е била натоварена.

На въпрос дали са били обсъждани регулаторите, Василев изясни, че това не е в компетенциите на Министерството на финансите.

" Това е работа на парламентарната група, а не на Министерството на финансите ", изясни той.

Финансовият министър сподели още, че води диалози с парламентарните групи, с цел да може държавният бюджет да " мине в рационални рамки ".

" Това ми е третият бюджет. Министърът на финансите постоянно си приказва с парламентарните групи, с цел да мине бюджета в рационални рамки, които да са изпълними. Засега виждам, че има настройка за относително дребни корекции, които, в случай че се създадат разход за разход, няма да нарушат бюджетната рамка ", добави Василев.

За да гледате видеото, би трябвало да активирате Javascript.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР