Обрязването е най-старата планирана оперативна процедура в историята на човешката

...
Обрязването е най-старата планирана оперативна процедура в историята на човешката
Коментари Харесай

Вярно ли е, че удоволствието с обрязан мъж е по-голямо?

Обрязването е най-старата планувана оперативна процедура в историята на човешката цивилизация. Има доста причини „ за “ и „ срещу “ нея. Но през днешния ден няма да разискваме тях. А ще потърсим отговор на въпроса „ Дали удоволствието с обрязан мъж е по-голямо или това е просто мит? “.
Интересни обстоятелства за обрязването
Обрязването на препуциума, както към този момент казахме, е най-старата хирургична интервенция в света. Експертите са на мнение, че тя се правила още преди минимум 5 хиляди години.

Днес единствено евреите и мюсюлманите правят обрязване, което се е трансформирало в религиозна и национална традиция. Еврейското обрязване се прави на 8-ия ден след раждането, когато детето получава и име. Сред мюсюлманите обрязването не е наложително, само че въпреки всичко всички го вършат.

Ефектът от обрязването върху чувствата по време на съкровен акт
Отстраняването на препуциума има директен резултат върху чувствителността на главата на мъжкия орган. Това обаче е друго за всеки обособен субект. В множеството случаи чувствителността на в тази област се утежнява, а вследствие на това и половите чувства.

Медиците изясняват това с обстоятелството, че в препуциума се намират огромен брой нервни окончания и точно там са множеството от тези рецептори, чието раздразнение носи полово наслаждение.

При обрязването, дефинитивно оголената лигавица става извънредно кератинизирана, в нейния жлезист епител се усилва броят на клетъчните пластове. Всички тези промени могат да доведат до понижена сензитивност.

Лишен от мощно сензитивните нервни рецептори, мъжкият орган става по-малко схватлив към милувки. Това дава опция на мъжа да бъде по-издръжлив в леглото. Дори освен това - обрязването се смята за един от методите за лекуване на преждевременна еякулация. Това е потвърдено в клинични изследвания.

В едно такова са взели участие 47 мъже, на възраст от 18 до 50 години. При всички от тях лекарите са направили премахване на препуциума и се оказало, че при някои от тях това доста е понижило чувствителността в тази зона, спрямо ситуацията преди интервенцията. А 95,7% от участниците в изследването удостоверили, че са имали по-добър надзор върху еякулацията си.

Това удостоверява мнението на учените, че обрязването дава на мъжете по-голямата им устойчивост на интимния фронт.

Разбира се, има и изключения.

Други клинични изследвания потвърждават, че обрязването може както да удължи времето на интимния акт, по този начин и да форсира началото на еякулацията. Това още един път потвърждава, че здравната процедура се отразява друго на всеки обособен мъж.

И въпреки всичко, най-често обрязването оказва помощ за удължение на удоволствието, безапелационни са учените.

Автор: Лора Костова, основен редактор на happy-woman.bg
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР