Образувано е досъдебно производство във връзка със смъртта на бебе

...
Образувано е досъдебно производство във връзка със смъртта на бебе
Коментари Харесай

Окръжната прокуратура в Ловеч е образувала досъдебно производствo за смъртта на бебе от Луковит

Образувано е досъдебно произвеждане във връзка със гибелта на бебе от Луковит, оповестиха от Окръжната прокуратура в Ловеч. Припомняме, че проверяват гибелта на родилка и бебе от града. Момиченце на към десетина дни е умряло в кола за спешна помощ на път от Луковит към ловешката болница на 5 февруари. Направена е аутопсия, само че съдебно-медицинска експертиза ще откри повода за гибелта на детето, прецизираха от прокуратурата, която следи производството.

Бебето е родено в болничното заведение в Бяла Сланина. Няколко дни, откакто са изписани с майката от лечебното заведение, детето се е влошило. Прегледано е в Луковит и превозено към Ловеч, само че по пътя, към 12:00 часа, е умряло.

След няколко дни и майката се е влошила и е прегледана в болничното заведение в Бяла Слатина, а оттова е превозена в плевенска болница, където е умряла на 9 февруари.

Грешки в действието на екипите няма. Те са работили по отношение на законовите разпореждания, съобщи пред БТА заместник-директорът на Центъра за незабавна здравна помощ в Ловеч доктор Силвия Моева във връзка гибелта на бебето.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР