Образуването на киселини в стомаха може да предизвика неприятно изгарящо

...
Образуването на киселини в стомаха може да предизвика неприятно изгарящо
Коментари Харесай

Ето как завинаги да се отървете киселините

Образуването на киселини в стомаха може да провокира неприятно изгарящо чувство и се демонстрира като болежка зад гръдната кост, оригване, отичане на корема, неприятно храносмилане, връщане на стомашни киселини в хранопровода, гадене и кисел усет в устата.
Причините са разнообразни, в това число нараснала консумация на алкохол, погрешно хранене, климатични промени и наследствени фактори или просто промяна на вида храна.
Ако не се вземат ограничения, положението на нараснала стомашна киселинност може да докара до по-сериозни здравословни проблеми, като поява на язва.
 Народни способи, с които да се избавите от неприятната миризма на краката Народни способи, с които да се избавите от неприятната миризма на краката
Oт изпoтявaнe и лoшa миpизмa нa ĸpaĸaтa cтpaдaт гoлям бpoй xopa. Ocнoвнитe пpичини зa тoзи пpoблeм ca двe – лoшoтo ĸaчecтвo нa oб...
Киселини неподходящо засягат положението на индивида. Въпреки това, има излаз, който ще отстрани чувството за парене. Става въпрос за елементарна минерална вода и сок от картофи.
Ако все още на появяването на киселини нямате на разположение дейно лекарство, алкалните и хидрокарбонатни питиета или елементарната минерална вода, изцяло ще облекчат киселините.
Ето какво би трябвало да извършите:
Преди пиянство би трябвало да се подготви минералната вода. Първо освободете непотребния газ от течността, прехвърлете я в необятен съд и я оставете за известно време. След това напитката би трябвало да се загрее до 38 - 40 градуса.
 Тези привички безусловно СЪСИПВАТ бъбреците ви Тези привички безусловно СЪСИПВАТ бъбреците ви
Бъбpeцитe ca opгaнитe в opгaнизмa ни, ĸoитo филтpиpaт ĸpъвтa и oтдeлят тoĸcичнитe вeщecтвa пoд фopмaтa нa ypинa. Haд бъбpeцитe ce нaмиp...
За да се избавите непрекъснато от киселини, минералната вода би трябвало да се приема по 50 - 100 мл един час преди закуска. Важно е да се купува вода единствено в стъклени бутилки, като се обръща внимание на рекомендациите на етикетите.
Въпреки това, освен водата ще помогне на страдащите да се отърват от стомашния дискомфорт. Има и друго лекарство за киселини. Когато това се случи, би трябвало да настържете картофи на ренде, изцедете сока и го изпийте по две супени лъжици 20 минути преди хранене.
Този способ освен ще облекчи признаците на киселини, само че и ще помогне да забравите за дискомфорта в бъдеще.
Въпреки това, киселини в стомаха могат да бъдат признак на по-сериозни болести. Ето за какво в случай че страдате постоянно от киселини е належащо да не прибягвате към самолечение, по-добре е да се потърси помощ от експерти.

Още от ЗДРАВЕ:

Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР