Образователният модул Шофиране=отговорност се проведе в над 1000 в десетки

...
Образователният модул Шофиране=отговорност се проведе в над 1000 в десетки
Коментари Харесай

Успех в ограничаването на шофирането в нетрезво състояние сред младите

Образователният модул " Шофиране=отговорност " се организира в над 1000 в десетки обитаеми места в цялата страна.
Програмата „ Шофиране=Отговорност “, част от платформата за обществена отговорност на Перно Рикар България, се радва на впечатляващи резултати в своя трети сезон. Месец преди началото на идната образователна година докладът за постигнатото през предходната надминава първичните цели, а резултатът е повече от осезателен.
Благодарение на общите старания на страната, в лицето на Министерство на вътрешните работи и тези на бизнеса – в това на алкохолната компания Перно Рикар България, няма нито един умрял зрелостник при ПТП по време на празненствата. Щастливата вест е публично доказана от дългогодишните сътрудници на просветителната стратегия „ Шофиране=отговорност “ в лицето на дирекция „ Пътна Полиция “ към Министерство на вътрешните работи.
Кампанията започва през 2015/2016 образователна година и с всяка минала триумфът й става все по-забележителен. За задачите й особено бе основан 17-минутен късометражен филм " Моментът в никакъв случай не е единствено един " с присъединяване на редица звездни артисти - Александър Сано, Силвия Петкова, Филипа Балдева и Силвестър Силвестров. Режисьор е именитият Зоран Петровски, а сценарист - Георги Иванов. Основният фокус на програмата е предопределен към учениците в 11 и 12 клас, на които следва, или напълно скоро са придобили документ за правоуправление на автомобил.
Част от приятелите и посланици на тази концепция пътуват стотици километри, с цел да се срещнат наживо с учениците, които са показали забележителен интерес към програмата. През тази образователна година „ Шофиране=отговорност “ може да се похвали и с още един участник на борда – необикновено занимателния артист и стендъп комедиант Ники Станоев. Рамо до рамо с сътрудниците си Александър Сано, Силвия Петкова и Калин, Венсан и Жорони от група „ Нема К‘во “,с доста смях и по един ексцентричен метод те се срещнаха със стотици деца от Банкя, Русе, Сливница, Костенец, Карлово, Търговище, Габрово, Костинброд, София и други През третата година на програмата бяха осъществени над 300 часа, а новоприсъединилите се към нея обитаеми места са над 20.
Тази година общественият план на Перно Рикар България получи формалната поддръжка на Министерството на образованието и науката. Заслуга за това има високата успеваемост на създадения образователен модул, който дава извънредно потребен запас на класните ръководители и ангажира вниманието на младежите по атрактивен метод и развенчава митовете за бързо изтрезняване измежду начинаещите и бъдещи водачи на възраст 16-25 година
Партньори на програмата са Асоциация Родители, Българска асоциация на потърпевши при произшествия, СПИРИТС България, Съюз на българските автомобилисти, Министерство на вътрешните работи, дирекция „ Пътна Полиция “.
Кампанията свидетелства за дълготрайния ангажимент на Перно Рикар България за развиване и възстановяване на средата на живот, в която младежите са съществена градивна единица на бъдещето. Алкохолната компания е емблематична в своята отдаденост към обществените дела, а устойчивостта на създаваните и осъществени акции е запазена марка.
Повече информация за програмата може да откриете на www. karaiotgovorno.com.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР