Образователният министър на Румен Радев - Николай Денков, ограбва родните

...
Образователният министър на Румен Радев - Николай Денков, ограбва родните
Коментари Харесай

СКАНДАЛ! Кабинетът на Радев ограбва училищата за сметка на безплатните тестове за неваксинирани - спират ремонти и инвестиции в школа и детски градини

Образователният министър на Румен Радев - Николай Денков, ограбва родните школа с цели 12, 8 млн. лева и стопира всички вложения в поправки и съоръжение в учебни заведения и детски градини. Причината е, че държавното управление на Радев е решило да даде парите на Министерството на здравеопазването за пазаруване на безвъзмездни проби за неимунизирани.

За да обезпечи тези средства, просветителното министерство отсрочва за идната година някои ремонтни и капиталови действия в учебните заведения, детските градини и центровете за специфична просветителна поддръжка и за поддръжка на личностното развиване.

В края на октомври кабинетът отпусна на Министерство на здравеопазването 13 млн. лева, с които сега се купуват проби. Заедно с спомагателните 12,8 млн. лева,. парите ще стигнат за проучване до края на 2021 година Целта е безвредната среда в учебно заведение да бъде обезпечена най-малко до коледната почивка.
свързани новини65060на 03.11.202131271на 20.10.2021
Източник: pik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР