Образът на американския президент Джо Байдън, който създават руските и

...
Образът на американския президент Джо Байдън, който създават руските и
Коментари Харесай

Путин: Образът на Байдън от медиите няма нищо общо с действителността

Образът на американския президент Джо Байдън, който основават съветските и американските медии, няма нищо общо с действителността. Това съобщи през днешния ден съветският президент Владимир Путин във видеоконферентен диалог с ученици на съветското Висше учебно заведение за държавно ръководство, съобщи ТАСС.

" Образът на президента Байдън, който рисуват и нашите, дори и американските медии, няма нищо общо с действителността. Байдън знае какво желае да реализира и е много умел в общуването онлайн ", акцентира той.

Путин съобщи, че ситуацията на срещата им в Женева е била доброжелателна и двамата са съумели да вникнат в позициите на събеседника по основни въпроси.

Обстановката беше задоволително доброжелателна. Струва ми се, че успяхме да се разберем, да разберем позициите си по основни въпроси. По доста въпроси позициите ни са много разнообразни ", посочи Путин, само че означи, че срещата е помогнала да се откри в какво се състоят различията.

Президентът Байдън е експерт и с него би трябвало да се работи доста деликатно, с цел да не пропуснеш нещо, " самият той нищо не пропуща, убеждавам ви ", сподели Путин.

Руският президент изрази вярата си, че на Байдън ще му бъде дадена опция да работи умерено. " Много се надявам, че няма да е като през предходните години, че ще му дадат умерено да работи ", сподели Путин.

По въпроса с гарантирането на киберсигурността Путин изрази разбиране, че страните би трябвало да обединят напъните си в битката с киберпрестъпността, а не да си насочат взаимни обвинявания и да търсят отговорни. Русия от доста години предлага на Съединените щати съдействие в областта на киберсигурността, само че Вашингтон отхвърля и упреква Москва във всички вероятни грехове, сподели още съветският президент.

" Готови сме да продължим разговора (със Съединените щати) дотолкоз, доколкото са подготвени за това американските ни сътрудници ", посочи Путин.

Руският дипломат в Съединени американски щати ще се върне във Вашингтон идната седмица, сподели говорителката на съветското външно министерство Мария Захарова.
Източник: trud.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР