Обратното броене до началото на най-мащабното футболно събитие в света

...
Обратното броене до началото на най-мащабното футболно събитие в света
Коментари Харесай

Броени дни до ФИФА Световно първенство по футбол Катар 2022 на живо в каналите на Нова Броудкастинг Груп

Обратното преброяване до началото на най-мащабното футболно събитие в света стартира – на 20 ноември е формалното разкриване на ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022. Нова Броудкастинг Груп ще излъчи влиятелния конгрес взаимно с Българската национална телевизия, като всеки от сътрудниците ще предложи на феновете си по 34 футболни срещи онлайн. По традиция, те по едно и също време ще излъчват старта на надпреварата с мача, в който домакините от Катар дебютират на международни финали против тима на Еквадор. Двубоят е от 18:00 ч. и ще бъде излъчен в ефира на DIEMA, DIEMA SPORT 3 и в новия ефирен канал DIEMA SPORT 3 4K .

Eмоцията, прогнозите, атмосферата и упованията от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 феновете на Нова Броудкастинг Груп ще проследят със специфичната поредност “Като за международно “, която започва от 20 ноември в 16:00 ч. Домакини в новото мултифункционално студио с внушителни видео стени и с най-съвременни механически благоприятни условия са двойките водещи Павлета Рашкова - Мирослав Арабаджиев и Лилия Мустакова - Ясен Деянов, които ще пренесат страстта на футболния празник в българските домове. Освен известни и потвърдени спортни експерти, посетители в студиото ще бъдат още олимпийски медалисти, първенци в международни и европейски шампионати, известни персони, звездни артисти, музиканти и инфлуенсъри. Екипът, който ще реализира директни връзки от горещите точки на дуелите от мястото на събитието, включва репортерите и коментатори Валерия Видева-Желязкова, Георги Славчев, Георги Драгоев, Петър Иванов, Виктор Врачев и Илия Атанасов, както и операторите Александър Анчев и Ивайло Георгиев.
 студио NOVA
Зрителите ще могат да гледат мачове от надпреварата в ефира на NOVA, DIEMA, DIEMA SPORT 3 и DIEMA SPORT 3 4K. На уеб страницата Gong.bg футболните почитатели ще има опция да наблюдават живо всички дуели от шампионата в специфичната секция , където ще бъдат налични още доста любопитни вести, видеа, изявленията и разбори. Мачовете от надпреварата, предавани в каналите на Нова Броудкастинг Груп и студийната стратегия към тях ще бъдат налични също за потребителите на PLAY DIEMA XTRA.

Не пропускайте да наблюдавате най-важното от ФИФА Световно състезание по футбол Катар 2022 от 20 ноември в каналите на Нова Броудкастинг Груп и Българската национална телевизия.
 
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР