Обратно броене за филмовите награди Оскар. Само денонощие остава до

...
Обратно броене за филмовите награди Оскар. Само денонощие остава до
Коментари Харесай

В очакване на Оскарите: Български актьори в Холивуд стискат палци на Мария Бакалова

Обратно преброяване за филмовите награди " Оскар ". Само денонощие остава до 93-та гала. Шанс за отличие има и българката Мария Бакалова. Евентуален триумф за нея отваря порти и на останалите наши артисти в Холивуд.

Огромните статуетки " Оскар " към този момент са заели местата си – тази година в чакалнята на историческата гара в Лос Анджелис " Юниън стейшън ". Тук ще се организира главната част на церемонията с включвания от обичайния дом на Оскарите - " Долби тиътър " и местоположения в Лондон и Париж.

За българските артисти в Холивуд 93-тото издание на церемонията ще е по-специално поради номинацията на Мария Бакалова.

Актрисата Мария Бобева е също от Бургас и от 15 години се пробва да пробие в Холивуд. Сега прави режисьорски дебют с късометражен филм и към този момент е Според нея, въпреки за някои ролята на Бакалова да наподобява лесна, е в действителност голямо предизвикателство.

" За мен такова нещо не доста артисти биха могли да създадат, тъй като първо събитията – не ти партнират артисти, а елементарни хора и тя е не е имала първи, втори, трети, пети дубъл, а единствено един, за което се изисква огромна храброст и доста гений ", споделя Бобева.

" За няколко месеца тя направи толкоз доста за България колкото нито едно държавно управление е в миналото е предписание. Навсякъде тук се приказва за България поради нея, постоянно се поставя " българската актриса Мария Бакалова ", показва тя.

Българските кинаджии в Холивуд се надяват, че в неделя ще имат още един мотив за наслада.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР