Обратът във времето е факт.На много места, главно в Западна

...
Обратът във времето е факт.На много места, главно в Западна
Коментари Харесай

Обратът във времето е факт! Апокалипсис в Северозапада, а в София... СНИМКИ

Обратът във времето е реалност.На доста места, основно в Западна и Централна България има превалявания от дъжд, в припланинските региони количествата ще са обилни и съпроводени с гръмотевици.

Порой се изля и в София. Температурите паднаха и се изви мощен вятър, които изненадаха неприятно дребното излезли в почивния ден хора.

Във връзка с прогнозата през днешния ден на Националния институт по метеорология и хидрология за жълт код за мощен южен вятър в София от Столичната община припомнят на жителите да бъдат деликатни и да обезопасят незакрепените предмети от терасите и прозорците.

В прессъобщението от общината припомнят и на изпълнителите на строителни обекти да прегледат оградите и скелетата, а комерсиалните компании - рекламно-информационните табели и билбордовете.







Проливен дъжд се изля над Враца, оповестява BulNews. За момент слънцето бе закрито от черни облаци и мъгла, и над града се изля заплашителен проливен дъжд, който бе съпроводен от мощен вятър.






Бурята прибра хората по домовете, а улиците потънаха под водата.








В същото време внезапната смяна на времето направи ужасяващ деня на стотици водачи, пътуващи сред Северозападна България и София през днешния ден. Падналият дъжд в допълнение усложни пътната конюнктура, прецизира "Конкурент ".


На прохода "Петрохан " се завъртя ТИР и за часове блокира трафика. Наложи се да се намесва тежка техника, с цел да издърпа камиона и товара му, с цел да освободи придвижването. Километрична колона се образува край Гинци, оповестиха гневни водачи.

На изхода за Своге по пътя през Искърското дефиле също е станала злополука. Задръстването към този момент е към 3 км, споделиха водачи, попаднали в клопката.



В обществените мрежи хората също споделят фотоси от цялата страна на неприятното време.









Източник: blitz.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР