Обрат в последните часове относно бъдещето на Кристиано Роналдо. Според

...
Обрат в последните часове относно бъдещето на Кристиано Роналдо. Според
Коментари Харесай

Изненадващ обрат: Роналдо отива не в "Сити", а в "Юнайтед"

Обрат в последните часове по отношение на бъдещето на Кристиано Роналдо. Според медиите в Италия и Англия португалецът няма да премине в " Манчестър Сити ", както се очакваше, а е пред завръщане в " Манчестър Юнайтед ", където игра от 2003 до 2009 година

Тази заран прехвърлянето на нападателя в " Сити " изглеждаше сигурен, само че след това няколко медии оповестиха, че " алените дяволи " са подготвени за борба с огромния си градски противник.

Италианските публицисти Фабрицио Романо и Джанлука ди Марцио, както и " Би Би Си " и " Скай Спортс " в Англия оповестиха, че от " Сити " са се отказали от прехвърлянето на Роналдо.

Manchester City have decided to LEAVE negotiations for Cristiano Ronaldo. He’s NOT joining Manchester City - club position has been so clear in the last minutes.

Important to clarify: personal terms have never been agreed, same for fee for Juventus.
— Fabrizio Romano (@FabrizioRomano)

" Манчестър Юнайтед " пък е в пряк контакт с сътрудника на португалеца Жорже Мендеш, а бордът на шефовете на клуба разисква евентуалната заплата и сумата, която би трябвало да бъде платена.

По-рано през днешния ден треньорът на " Ювентус " Масимилиано Алегри удостовери, че Роналдо желае да напусне клуба.

" Той ми сподели, че повече няма желание да играе за " Ювентус " и поради това не е в състава за мача с " Емполи ". Нещата се трансформират, подобен е животът. " Ювентус " обаче остава и това е най-важното нещо. Кристиано даде своя принос, в този момент напуща и животът продължава. Не съм отчаян, това е футболът. Играчи като Мишел Платини, Зинедин Зидан и Алесандро дел Пиеро са си тръгвали, само че най-важното нещо е, че " Ювентус " още е тук ", разяснява Алегри.

От " Ювентус " желаят най-малко 28 млн. евро за Роналдо, с цел да не са на финансова загуба, защото договорът на нападателя е до 2022 година

Португалецът дойде в Торино през 2018 година, а от този момент вкара 101 гола в 134 мача и завоюва две трофеи в Серия " А ".

sta lasciando Torino // CR7 leaves Turin
— Romeo Agresti (@romeoagresti)

Междувременно в обществените мрежи се появи видео, на което се вижда по какъв начин Кристиано Роналдо се качва в частния си аероплан в Торино.
Източник: btvnovinite.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР