Обрат в мястото на срещата между властта и протестиращите енергетици

...
Обрат в мястото на срещата между властта и протестиращите енергетици
Коментари Харесай

Срещата с протестиращите се мести в парламента: Премиерът, министри и управляващото мнозинство ще преговарят с миньори и енергетици

Обрат в мястото на срещата сред властта и протестиращите енергетици и миньори. По-рано денем от държавната пресслужба оповестиха, че министър председателят ще пътува до Раднево , където трябваше да се срещне с недоволните жители. Няколко часа по-късно обаче синдикати от КТ " Подпкрепа " оповестиха за " Фокус " , че са получили публична покана от политическите сили за среща в Народното събрание. 

От държавното управление също излязоха със известие, че министър председателят Николай Денков и министрите на енергетиката, регионалото развиване и блогоустройството и стопанската система и промишлеността ще бъдат на срещата в Народното събрание. 

В уведомлението се показва, че държавното управление не е получило отговор от синдикатите и протестиращите дали ще се явят на срещата в Раднево. 

Така на следващия ден в 11:00 часа се чака държавното управление и депутати от ръководещото болшинство да се срещнат със синдикатите, енергетиците и миньорите. 

" Фокус " научи от свои източници, че опозиционните политически сили не са получили покана за среща с енергитиците, само че макар те ще упорстват да проведат такава.
Източник: varna24.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР