Обръщение до народните представители в 47-мо Народно събраниеДо народните представители

...
Обръщение до народните представители в 47-мо Народно събраниеДо народните представители
Коментари Харесай

Не вкарвайте България във война с Русия! Не я превръщайте във фронтова зона!!!

Обръщение до народните представители в 47-мо Народно заседание

До народните представители в 47-мо Народно заседание

ОБРЪЩЕНИЕ

Не вкарвайте България във война с Русия!

Не я превръщайте във фронтова зона!!!

На 4 май 2022 година в Народното събрание на Р България депутатите би трябвало да решат дали нашата страна публично ще разгласи даването на военно-техническа или дори военна помощ за Украйна. Това в езика на действителното деяние значи, че България афишира война на Русия.

Независимо от причините, с които ще се пази това решение по своята същина това значи съдбоносна стъпка. Стъпка, която слага под заплаха съществуването на българската държавност. Същата тази държавност, която откакто съвсем пет века, Родината ни бе в историческото несъществуване в резултат на османското иго, бе възобновена посредством точно на Русия и силата на съветското оръжие.

В комплицираната, спорна и мощно конфликтна конюнктура в Източна Европа и Черноморския район, под претекст за увеличаване на югоизточния фланг на НАТО на наша територия се разполагат НАТО-вски войски и оръжейни системи. Това ни трансформира във фронтова зона. Изключена ли е вероятността на следващия ден най-силната войска на НАТО в района - турската, да се окаже на непрекъсната дислокация на наша територия за неустановен интервал?!!! Казано по различен метод, тръгвайки по пътя на сериозен геополитически дисбаланс поради свръх-враждебна политика по отношение на Руската федерация да се сложи край не просто на нашия стеснен суверенитет, само че на Българската държавност.

От името на долуподписаните организации от дълго време се предлага опция – да се стъпи на Общобългарската платформа „ България – Зона на мира! България – Брод за мир “. За нас е радостно, че Президентът на България, въпреки и със забавяне, само че стигна до близка до нашата позиция.

Ето за какво се обръщаме към Вас на 4 май 2022 година да бъдете на нивото на голямата политическа отговорност, която тежи на Вашите плещи: Кажете „ НЕ “ на войната против Русия и превръщането на България във фронтова зона! „ ДА “ на Общобългарската платформа „ България – Зона на мира! България – Брод за мир “!

2 май2022 година

За Български Национален съвет за мир

Проф. Нако Стефанов

За Брод за България

Лазар Мурджев

За Национален предприемчив цивилен комитет „ В името на България “

Доцент Валентин Вацев

За Български евразийски теоретичен център

Проф. Минчо Минчев

За Български евро-атлантически разследващ форум/БЕАРФ/

Генерал Тодор Бояджиев

За Черноморски институт

Проф. Маруся Любчева

За ИК за Национално единство „ 6-ти септември “

Петко Колев

За Обществена академия за просвета, обучение и култура/ОАНОК/

Проф. Стойчо Симов
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР