Обръщали ли сте някога внимание как се разхождате заедно? Например

...
Обръщали ли сте някога внимание как се разхождате заедно? Например
Коментари Харесай

Начинът, по който се разхождате като двойка, говори много за отношенията ви

Обръщали ли сте в миналото внимание по какъв начин се разхождате дружно? Например държите ли се за ръце, ходите ли прегърнати? Настъпи есента, а какво по-романтично от разходка с обичания в парка или в гората. Вашите дребни ритуали издават доста за това по какъв начин се развиват любовните ви връзки.

Държите ли се за ръце?

Не, благодаря . Какво? Нямате физически контакт по време на разходката? Добре, не е наложително. Може би го намирате за непрактично. Но има възможност и сред вас да съществува известна студенина. Защото явно взаимното ви привличане не е толкоз мощно, че да изпитвате предпочитание да се докосвате, до момента в който крачите един до различен.

Винаги го вършим. Работата е ясна – вие сте привързани един към различен и желаете да го покажете на външния свят. Не решавате проблемите си всеки поотделно, а постоянно дружно. По-точно ръка за ръка.

Различно. Дланите ви ту залепват една за друга, ту се разделят. Това приказва за еластичност в връзките. Крачите през живота като двойка, само че освен това си оставате самостоятелни и независими персони. Винаги определяте отначало съотношението сред непосредственост и отдалеченост.

Кой върви отдясно и кой отляво?

Винаги еднообразно. Може би не ви е направило усещане, само че вие сте много улегнала двойка, която се придържа към навиците си. Във връзката ви всеки извършва своята роля и знае тъкмо какво би трябвало да прави. Може би и на масата за хранене постоянно сядате по същия метод и даже в хотелската стая всеки ляга от своята страна на леглото. Да се обзаложим ли?

Винаги друго . Днес по този начин, на следващия ден иначе – като цяло безгрижно и без затруднения. Не робувате на непотребни правила и принуди във връзката си. А и кому е нужно? Всичко върви отлично по този начин, както е. Реагирате непринудено на проблемите и всякога намирате решение.

Целувате ли се на публично място?

Не, въобще . Стеснявате ли се, или може би просто не изпитвате нужда да демонстрирате любовта си обществено? Така или другояче, вие сте супер екип! Знаете го и нямате потребност от утвърждението на близките.

Постоянно, освен това буйно . Спайдърмен и неговата Ем Джей има какво да научат от вас. Защото вие се целувате заран, обед и вечер. В дъжд, в зной, стремително и в придвижване. Вие просто сте луди един по различен и не можете да се наситите на близостта си. Искате целият свят да узнае за любовта ви!

От време на време . Понякога си разменяте по някоя целувка, само че не тъй като желаете да докажете нещо, а тъй като ви е прелестно. Другите интимности оставяте за вкъщи. Просто ви е хубаво да се двамата дружно.

Къде е неговата ръка? Той постоянно премята ръка през раменете ви – от предпочитание да ви закриля, само че и тъй като желае да покаже на всички, че неговата обичана му принадлежи! Харесва ви да е компактно до вас, да ви подарява с обич и опора и да знаете, че постоянно можете да разчитате на него.

Не, прекомерно е неловко. И двамата харесвате практичното. Когато се нуждаете от непосредственост, предпочитате да поспрете и тогава да се прегърнете. Твърде комплицирано е да вървите прегърнати. Вашият лозунг: У дома имаме задоволително време да се гушкаме!

Понякога ме прегръща . Не че имате потребност, само че понякога ви е прелестно да обгръща покровителствено раменете ви с ръка. Така показвате на себе си и на външния свят, че сте страхотна двойка. И имате право: постоянно сте отсреща, когато се нуждаете един от различен!
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР