Обраха Лейди България 2022 Мария Бойчева! За няколко минути от чантата

...
Обраха Лейди България 2022 Мария Бойчева!
За няколко минути от чантата
Коментари Харесай

Обраха Лейди България в столичен мол

Обраха Лейди България 2022 Мария Бойчева!

За няколко минути от чантата на хубавицата  изчезнал портфейлът с крупна сума от 2000 лева и всичките й персонални документи и банкови карти.

„ В събота със фамилията ми отидохме на обяд в един от софийските молове. Хапнахме и взех решение да напазарувам препарати. Платих си сметката и влязох в отсрещния детски магазин. На касата открих, че портмонето ми го няма. Всичко се случи за не повече от три-четири минути. Изисках от магазина достъп до камерите, тъй като крадецът най-вероятно към момента беше в комерсиалния център, само че ми отхвърлиха, че могат да ги показва единствено на полицията, споделя пред „ България Днес “ Мария.

След като хубавицата се обадила на телефона за незабавни повиквания,  я изпратили в четвърто районно ръководство. Бойчева отишла там, с цел да подаде тъжба.

„ Полицаят ми сподели, че допуска кои са обирджиите, тъй като са едни и същи хора, които крадат в този регион. Служителите на реда ги залавят, само че след три дни в арести ги пускат още веднъж ",  споделя Мария.

Случайна жена позвънила на Бойчева  и съобщила, че намерила всички документи изхвърлени до кофа за отпадък на метростанция „ Дружба “. По визитката видяла номера й.

Докато чака в полицията Мария станала очевидец по какъв начин в ръководството влезнало семейство, които са били ограбени в същия мол. Същия ден и мястото. На фамилията им липсвала сумата от 5000 лева.
Източник: hotarena.net

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР