Обработени са 100% от бюлетините от местния вот. Те показват

...
Обработени са 100% от бюлетините от местния вот. Те показват
Коментари Харесай

Кои кметове победиха и кои отиват на балотаж в Бургаска област?

Обработени са 100% от бюлетините от локалния избор. Те демонстрират кои са определените кметове и кои отиват на балотаж в Бургаска област.
Димитър Николов печели безапелационно в Бургас със 65.97%. Сигурни от първия тур са и кметовете на Айтос- Васил Едрев, на Поморие - Иван Алексиев, на Царево - Георги Лапчев, на Камено - Жельо Вардунски и на Малко Търново - Илиян Янчев, като всички са от ГЕРБ. Другите двама определени на първи тур са кметът на Руен Исмаил Осман от Движение за права и свободи и самостоятелният Николай Димитров за четвърти път е определен за кмет на Несебър.
Балотаж ще има в Карнобат, Приморско, Созопол, Средец и Сунгуларе. Най-близко до успеха, само че с липса от няколко гласа са Димитър Германов от ГЕРБ, който ще се бори за Приморско.Той е с избор 48,81% и ще отиде на балотаж със Стоян Василев от коалиция МИР. Много близки са и резултатите в Карнобат. Георги Димитров е с 36,60% и ще се съревновава наново с Тодор Байчев 36,74%.
Досегашният кмет на Средец Иван Жабов от ГЕРБ е със 47,36% от вота на гласоподавателите. Той отива на балотаж с Живко Гърков, който печели 25,44%.
Източник: actualno.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР