Обновяването е част от Плана за възстановяване и устойчивост. Все

...
Обновяването е част от Плана за възстановяване и устойчивост. Все
Коментари Харесай

Удължен срок: Кандидатстваме за саниране до края на февруари

Обновяването е част от Плана за възобновяване и резистентност. Все още обаче, няма публично известие за удължаването.

 

Според отрасловото ведомство - финансирането ще стигне за към 300 здания. По първия стадий бяха класирани над 750 здания от над 3 хиляди подадени оферти.

Очаква се през днешния ден районният министър да организира работна среща във Враца с народни представители, регионалния шеф и кметове - за плануваните ремонтни действия в региона, които ще бъдат финансирани посредством капиталовата стратегия на пътната организация.

 

" Подадени са 3068 заявки за саниране на блокове, утвърдени са 756. Ясно е, че финансирането по Плана за възобновяване и резистентност няма да стигне за всички и в този ред на мисли блоковете са конкуренция един на различен ", уточни.

" В машинната оценка са включени всички данни – РЗП, броят на живеещите. Оценката се базира на постигнатата икономическа успеваемост на инвестицията. И в случай че спестяванията са по-ниски, то тогава успеваемостта на инвестицията е по-малка. Всички данни са въведени автоматизирано в системата и оценките се създават машинно. Тук няма човешки фактор. Ако има подозрения, то те би трябвало да се отнасят до данните от енергийните документи ", на плановете по-рано.

 

ФрогНюз
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР