Обновяването до глобалната версия MIUI 10 Stable Global може да

...
Обновяването до глобалната версия MIUI 10 Stable Global може да
Коментари Харесай

Още три популярни смартфона на Xiaomi се обновяват до стабилната MIUI 10 Global

Обновяването до световната версия MIUI 10 Stable Global може да се конфигурира на още три смарт телефона на Xiaomi. Това са известните бюджетни устройства Redmi 6, Redmi 6A и Redmi 5 Plus . Фърмуерът се базира на Android 8.1 Oreo и се предлага на потребителите от през днешния ден.

Обновяването е огромно към 1 GB, популяризира се по безжичен път (OTA) и включва онлайн услугите на Гугъл. За инсталацията е належащо мобилното устройство да работи под ръководството на MIUI 9.5 или MIUI 10 beta.

Основни нововъведения в MIUI 10:
Нов програмен прозорец за наскоро стартираните приложения с поддръжката на жестовеИзкуствен разсъдък учи държанието на потребителите и форсира стартирането на най-често употребяваните приложения и процесиЕфектът боке се поддържа както при главната, по този начин и от предната камери. Не е належащо камерата да е двойнаРежим на шофиране с гласови команди, употребявани за ръководство на навигатора и за телефонни позвъняванияУправление на домашната техника посредством вградено приложение. Поддържат се устройствата на над 590 марката
Xiaomi разгласи смарт телефоните, които ще бъдат актуализирани до MIUI 10 още в края на месец юни. Но в този момент прибавя още три бюджетни модела.
Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР