Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077 вече излезе и всички почитатели

...
Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077 вече излезе и всички почитатели
Коментари Харесай

CDPR се извиниха за анти-руската пропаганда в Cyberpunk 2077

Обновление 2.0 за Cyberpunk 2077 към този момент излезе и всички фенове на играта може да се насладят на всичкитепредимства и нови бъгове, които то раздава. С него полското студио разгласява също по този начин и украинска локализация за играта и това се оказа проблематично. Дотолкова, че CDPR трябваше да влизат в извинтелен режим поради пакостите на неназован разработчик или група разработчици. За това предава Rock, Paper, Shotgun, базирайки се на материал на Zone of Games.

Става дума за вмъкването на анти-руски коментар и реплики в хода на базовата игра, както и избрани изображения, измежду които герба на Украйна и знак, който се свързва с кримските татари, нарисуван над картата на Крим. След появилото се недоволство във форума на играта и в мненията към Cyberpunk 2077 в Steam, CD Projekt RED излязоха с публично опрощение към съветските геймъри. Те декларират, че основателят на всичко това не е чиновник на студиото и се работи по актуализация, която да оправи нещата.

„ Украинската локализация на Cyberpunk 2077 съдържа няколко забележки, които биха могли да обидят някои съветски играчи. Те не са писани от чиновници на CD Projekt RED и не съставляват възгледите ни. Работим по поправката им и замяната им в последващо обновяване. Извиняваме се за обстановката и към този момент подхващаме дейности това да не се случи още веднъж “, пишат основателите на Cyberpunk 2077.

Източник: kaldata.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР