Обновеният след края на миналия сезон отбор Черно море гради

...
Обновеният след края на миналия сезон отбор Черно море гради
Коментари Харесай

Обновеният Черно море ще се опита да спре ЦСКА

Обновеният след края на предишния сезон тим Черно море гради ще се опита да си тръгне с позитивен резултат от гостуването на ЦСКА в събота в София, съобщи треньорът на " моряците " Илиан Илиев в изявление за " Петел ".
 Плащаме сред 6 и 130 лв. за ЦСКА - Черно море
Черно море направи желан старт в efbet лига след победа с 3:1 над Локомотив (Пд) в първия кръг. ЦСКА от своя страна записа тъждество вкъщи 2:2 против Етър.

" Не ни чака елементарен мач. ЦСКА игра доста добре против Титоград и мисля, че леко подцениха идващия мач с Етър, до момента в който в реванша в Черна гора, поради резултата от първата среща, значимото беше да преминат в идващия кръг на Лига Европа.

ЦСКА резервира тима си и ядрото на състава, взе и нелоши футболисти. Така че никой не се заблуждава, че с два не толкоз добре изиграни мача, в единия от които е имало и подценяване, не са във форма. Грандовете не обичат да вършат неверни стъпки на собствен терен, тъй че ще ни бъде много мъчно ", предизвести Илиев.

" Очаква сложен мач и ние би трябвало да влезем в него готови, уверени и извънредно дисциплинирани в отбранителен проект. Освен да сме дисциплинирани в отбранителен проект, когато имаме топката, би трябвало да я държим колкото се може повече, защото водещите тимове желаят с най-малко старания да реализират оптимални резултати.

Аз чакам нашият тим да не повтори първите 20 минути против Локомотив (Пд), когато бяхме нервни. Да влезем по-спокойно в мача и да играем футбол. Защото, ние сме тим, който обича да играе футбол и не обича да бяга след топката, и когато я губим бързо и не играем с нея, сме уязвими.

Винаги съм казвал на момчетата, че в случай че отиваме с мисълта да не позволяваме гол, да вкараме или да реализираме избран резултат, е неточност. Важното е да излизаме и да играем футбол, а резултатът ще е разследване на нашата игра. Ако ние не сме в положително положение, не може да чакаме нищо положително.

Ние би трябвало да сме подготвени да играем футбол и да се противопоставяме на всеки противник с всевъзможни футболни средства. Грешки всеки позволява, в случай че не се допускаха неточности, футболът щеше да е най-скучният спорт. Искам нашите неточности с времето да ги свеждаме до най-малко ", споделя още треньорът на Черно море.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР