Обнадеждени сме от приоритетите, които заяви г-н Николов днес. 4

...
Обнадеждени сме от приоритетите, които заяви г-н Николов днес. 4
Коментари Харесай

Манолова: Николов да даде мъжката си дума, че няма да управлява с телефонни обаждания

Обнадеждени сме от целите, които съобщи господин Николов през днешния ден. 4 от 5-те съответстват с нашата стратегия. Крайното ни решение ще зависи от персоналния състав на Министерския съвет, който господин Николов ще предложи и от ясните ограничаващи линии от Движение за права и свободи и ГЕРБ. Това сподели съпредседателят на " Изправи се БГ! Ние идваме " (ИБГНИ) Мая Манолова в " Панорама " по Българска национална телевизия.

" Трябва да се свърши една работа, само че е значимо кой ще я свърши, поради това имената на персоните са толкоз значими за нас. Аз считам, че ние бяхме ясни от първия миг, в който започнаха диалозите. Срещнахме се в разнообразни експертни формати, с цел да изясним позициите си ", сподели тя.

" Хората чакат да усетят смяната и по джоба си. Зависи от алените линии и гаранцията, която даваме, че мафиотският модел ще бъде разграден и няма да има въздействие на Движение за права и свободи и ГЕРБ. Искам господин Николов да даде мъжката си дума, че няма да ръководи с телефонни позвънявания и в действителност ще има кабинет на смяната ", обърна се Манолова към Пламен Николов, който също бе посетител в студиото.

" Срещу нас сега са парите на мафията и олигархията. Борисов го няма и не е на власт, само че парите на олигархията са на терен. Това е политическа борба, която ще спечелим със храброст, темперамент и мощ ", сподели Манолова и посочи, че за ИБГНИ е доста значимо преизчисляването на пенсиите.

" От 13 години няма преизчисляване на пенсиите. Ще ги преизчислим ", сподели той.

" Ето, имаме първо заричане ", добави Манолова.

" Трябва фундаментална правосъдна смяна. Няма вложители, които ще дойдат в тази обстановка, тъй като не се усещат сигурни. Първо, ще стартираме през профилираната прокуратура и ще стигнем до края ", сподели Николов.

Бел.ред.
И двете партии, и, дадоха обещание на гласоподавателите си мажоритарен избор и получиха общо 128 депутата. Сега ще изпълнят ли обещанието си?
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР