Обмисляме идеята за препоръка, в едно семейство, ако е установено

...
Обмисляме идеята за препоръка, в едно семейство, ако е установено
Коментари Харесай

Обмислят въвеждане на семейна карантина при един заразен в дома

" Обмисляме концепцията за рекомендация, в едно семейство, в случай че е открито за ковид възпален, да се смята, че цялото семейство са вирусоносители и всички би трябвало да бъдат под карантина “. Това съобщи на обичайния брифинг на Националния действен щаб Венцислав Мутафчийски, представен от Блиц.

Припомняме, че през днешния ден бе оповестена броя от 276 инфектирани, като измежду най-новите случаи има 3-годишно дете, което е най-малкият пациент у нас.

Мутафчийски отново изясни, че когато човек, преболедувал COVID-19, даде две негативни проби за ковид в границите на 24 часа, значи организмът му се е изчистил и тогава минава под 30-дневна карантина и надлежно болничен.

„ Ако разпуснем армията и полицията, тогава какво ще създадем? “, сподели в отговор на въпрос за какво в едно отделение военните се събирали на групи от по 5-6 души Мутафчийски. По думите му в духа на изключителното състояние армията може да бъде мобилизирана. 

„ Днес изтече карантината, която бе разпоредена, а ние през вчерашния ден поискахме удължение. Ситуацията е динамична и мъчно предвидима “, сподели Мутафчийски на въпрос дали ще бъде удължена още карантината – след 12 април.

PETEL.BG приканва: Останете си у дома, в случай че можете. Не се презапасявайте и запазете успокоение! Следвайте инструкциите на Националния действен щаб за битка с ковид. Информирайте се единствено от достоверни източници на информация!

Следете PETEL.BG всяка минута 24 часа в денонощието последните вести - такива, каквито са, от Света, България и Варна!

Изпращайте вашите фотоси на [email protected] когато и да е на дежурния редактор!

За реклама виж - https://petel.bg/advertising-rates.html и тук
--> --> --> --> ``
рекламаКоментариКоментирай посредством FacebookЗа да пишете мнения, апелирам регистрирайте се за секунди ТУКНапиши коментарИме:Коментар:
`` Последни вести `` рекламаФорумФорум--> --> `` реклама
`` реклама За Петел|Рекламни тарифи|Условия за ползване|Правила|КонтактиВсички права непокътнати © 2011 - 2020 Petel.bg Изработка и техническа поддръжка Дот Медиа


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР