Обмисля се отлагане на въвеждането на системата бонус - малус

...
Обмисля се отлагане на въвеждането на системата бонус - малус
Коментари Харесай

Обмисля се отлагане на системата бонус - малус с няколко месеца

Обмисля се отсрочване на въвеждането на системата " бонус - малус " за застраховката " Гражданска отговорност " с няколко месеца, с цел да бъдат туширани главните рецензии към нея. Това сподели по време на социална полемика ръководителят на Комисията за финансов контрол Карина Караиванова.

 © Българска телеграфна агенция
Текущата система също не може да бъде въведена, тъй като не е подготвена връзката сред КАТ и Гаранционния фонд по " Гражданска отговорност ", уточни още Караиванова.

Със сигурност ще има потребност от законови промени, които да решат главния проблем, обвързван с продажбата на коли, които имат неприятна застрахователна история, сподели Караиванова.

Според Владимир Тодоров от Българската асоциация на потърпевшите от произшествия информацията за подписаните застраховки " Гражданска отговорност " би трябвало да се синхронизира с бъдещата ТОЛ система, с цел да може водачите на коли без застраховка незабавно да бъдат спирани от придвижване.

Росен Рапчев от КАТ заяви по време на полемиката, че към този момент се работи по локализирането на водачите без " Гражданска отговорност " посредством електронните камери или по други метод

 Обществено разискване на системата Обществено разискване на системата "бонус-малус "
Комисията за финансов контрол, Министерство на вътрешните работи и транспортното министерство показват новата система за застраховка Гражданска отговорност "бонус-малус " пред всич...

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР