Обменът между хората е в основата на китайско-американските отношения. Туризмът

...
Обменът между хората е в основата на китайско-американските отношения. Туризмът
Коментари Харесай

В Сиан бе открит 14-ият китайско-американски диалог по въпросите на туризма

„ Обменът сред хората е в основата на китайско-американските връзки. Туризмът е значим мост, по който народите могат да реализират продан и да се опознават взаимно. Приветстваме американските туристи да пътуват до страната ни, да се срещнат с китайски другари, да се срещнат с нашата просвета и да видят същинския Китай “, се споделя в обръщение на ръководителя Си Дзинпин до 14-ия китайско-американски разговор по въпросите на туризма, който бе открит през днешния ден в Сиан, провинция Шаанси.

Настоящият конгрес на тематика „ Туризмът предизвиква културния продан сред Китай и Съединени американски щати “ е проведен взаимно от китайското Министерство на културата и туризма, администрацията на провинция Шаанси, Министерството на търговията и Туристическото бюро на Съединени американски щати.

Източник: Bulgarian.cri.cn

Поглед Видео:ПоследниНай-гледаниКоментарен Поглед6163Д-р Румен Петков: Кюстендил е имал, заслужава да има и ще има по-добра орис!Алтернативен Поглед41457Саймън Ципис/Израел/ за загадъчната гибел на иранския президент РаисиАлтернативен Поглед22145Саймън Ципис за готвения прелом в Грузия по украински образецАлтернативен Поглед5290Михаил Миков-Водач в 25МИР-София и Видин: " ЛЕВИЦАТА! " дава вяра на левите хора в БългарияАлтернативен Поглед5278Д-р Цветеслава Гълъбова-Водач-Монтана, Ст.Загора: Каква опция на статуквото предлага " ЛЕВИЦАТА! "?Алтернативен Поглед117618Горещ коментар на Саймън Ципис/Израел/ за атентата против Роберт Фицо /Специално за /
Източник: pogled.info

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР