Облечен небрежно в тъмно сива тениска и подходящо голямо долнище

...
Облечен небрежно в тъмно сива тениска и подходящо голямо долнище
Коментари Харесай

Ромео Бекъм се държи за ръка с бившата Миа Регън седмици след раздялата и престоя в приложението за запознанства

Облечен повърхностно в мрачно сива тениска и уместно огромно долнище на спортен екип, Ромео Бекъм изглеждаше неусетен от феновете, до момента в който вървеше ръка за ръка със своя някогашна Миа Ригън.

21-годишният наследник на Виктория и Дейвид Бекъм в този момент провокира конспирация по отношение на статуса на връзката си, защото наскоро беше обявено, че се е включил към приложение за запознанства след раздялата му с Миа. Погълнати от диалог, двамата наподобява се държаха крепко един за различен, до момента в който се впускаха в извършване на покупки в западен Лондон. Миа също беше облечена повърхностно в необятна сива тениска, съчетана с необятни дънки от деним и зелено яке в цвят каки.

Преди раздялата, която беше оповестена от Ромео в Instagram предишния месец, двойката се срещаше пет години. В обявата Ромео написа: „ Муч и аз се разделихме след 5 години обич. Все още изпитваме огромно почитание един към различен и към момента поддържаме мощно другарство и постоянно ще го вършим “. След това Миа удостовери изказването на Ромео и съобщи, че са се „ прият...

Прочетете целия текст »

Източник: worldnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР