Облаци, дъжд и гръмотевици прогнозират синоптиците за днес. На отделни

...
Облаци, дъжд и гръмотевици прогнозират синоптиците за днес. На отделни
Коментари Харесай

Дъжд и гръмотевици днес, утре слънцето се връща -

Облаци, дъжд и гръмотевици предвиждат синоптиците за през днешния ден. На обособени места преваляванията ще са интензивни и обилни по количества. Ще има условия за градушки. Жълт код е разгласен в 18 области, най-вече в централната част от страната. 

Максималните температури ще бъдат сред 23° и 28°, в София към 23 градуса, съгласно прогнозата на Национален институт по метеорология и хидрология.

Над планините ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. Ще има краткотрайни превалявания от дъжд с гръмотевици, вероятни са градушки. Ще духа слаб до сдържан североизточен вятър, който след обяд ще се усили. Максималната температура на 1200 метра ще бъде към 14°, а на 2000 метра - към 9 градуса. 

Облачно ще е и край морето, ще превалява. Термометрите и на брега, и измежду вълните от 2-3 бала ще се качат до 22 градуса. 

Утре ще има краткотрайни нараствания на облачността, само че единствено на обособени места основно в Южна България ще превали временен дъжд. От запад температурите ще стартират да се покачват.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР