Областно пътно управление – Пловдив е пуснало нова обществена поръчка

...
Областно пътно управление – Пловдив е пуснало нова обществена поръчка
Коментари Харесай

Правят нов мост над река по основно трасе в Пловдивско за 1,4 млн. лева

Областно пътно ръководство – Пловдив е пуснало нова социална поръчка за построяването на нов мост на река Черкезица на  пътя Поповица – Асеновград.   Първата процедура бе прекъсната през юни, макар че три компании бяха подали документи, а до финала бе позволена единствено една -  консорциум с водещ участник „ Аква конструкт груп ".
Прочетете още
Новата поръчка е за същата стойност от 1,4 млн. лв. като е за израждането на ново мостово оборудване.  Мостът, който е 30 метра дълъг не дава отговор не условията за прекосяване и заради това е нужно нов. Той още веднъж ще е с габарити 7 метра.

Трасето е съществена връзка сред селото и Асеновград и е най-краткият път от града до автомагистрала „ Тракия “ в посока Източна България. В момента асфалтовата настилка е в неприятно положение с коловози, мрежовидни пукнати, частични опустошения, единични хлътваня и слягания. Избраният реализатор е належащо да показа технология за унищожаване на съществуващия мост и да изготви технически проект за ново оборудване.

Срокът за осъществяване на проектантските работи е 90 календарни дни. Предвижда се те да се извършат в три междинни стадия. Прогнозният период за осъществяване на строителството е 300 дни.

 
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР