Областният управител Ралица Манолова: Вярвам, че ще успеем заедно! Можем

...
Областният управител Ралица Манолова: Вярвам, че ще успеем заедно! Можем
Коментари Харесай

Новият областен управител на Габрово встъпи в длъжност

Областният шеф Ралица Манолова: „ Вярвам, че ще успеем дружно! Можем и сме били доста пъти администрация за образец в разнообразни посоки. Благодаря за постигнатото досега и дано продължим! “

Областният шеф Ралица Манолова и заместител регионалният шеф Ивелин Стоянов публично встъпиха в служба. По традиция, основана в Областната администрация, това се случва на гала пред екипа на администрацията, по време на която към този момент някогашният регионален шеф предава на новия си сътрудник бронзова пластика с лъв – знак на държавността. В своето първо послание към екипа Ралица Манолова акцентира: “Ще работим дружно! “ и добави, че всеки нов ден е като бял лист хартия, нова страница от живота на човек – какво ще напише, зависи само от самия него. Затова пред всеки от екипа имаше бял лист и молив, с посланието „ Мечтай и сбъдвай “. „ Нека даваме най – положителното от себе си, да случваме всички положителни неща, които желаеме да забележим, да е по-цветно, по – сполучливо “ – сподели още Манолова и акцентира, че е подготвена да поддържа всяка добра концепция, която ще докара до позитивна смяна в заобикалящия ни свят към по- положително за нас и нашите деца. „ Вярвам, че ще успеем дружно! Можем и сме били доста пъти администрация за образец в разнообразни посоки. Благодаря за постигнатото досега! Нека продължим! “ – приключи своето прочувствено слово новият регионален шеф на област Габрово Ралица Манолова.

Новото управление на администрацията получи поздравления и пожелания за здраве и триумф от Борислав Бончев, Кристина Сидорова и Стилияна Тинчева, които управляваха институцията в продължение на осем месеца. „ Познавайки работата на администрацията от вътрешната страна и добитият и от двама ви опит ще ви помогне да се справите с предизвикването пред вас. Искрено ви поисквам да сте част от онази смяна, която ще докара до положително за жителите на страната ни. Вярвам, че направихме доста и сме задоволени от свършеното. За мен беше чест, че работих в Областната администрация “ – сподели Борислав Бончев. Кристина Сидорова също благодари на екипа на администрацията с думите „ Огромно наслаждение беше да работим дружно. Направихме доста и има още доста за извършване, имам вяра, че новото управление ще продължи работата с мисъл за Габрово и за хората, избрали да живеят в нашата област “. „ Не единствено институцията ни събра, а делата, за които отговаряте. Благодарности към един построен екип, които експертно прави своята работа. Традициите и опитът на Областна администрация – Габрово би трябвало да продължат. Ние не показахме, че всичко стартира от нас – тук опит се е натрупал с години и той би трябвало да се множи и развива. “ – показа и Стилияна Тинчева.

Церемонията съответства и с встъпването в служба на заместител регионалния шеф Ивелин Стоянов, назначен със Заповед на Министър-председателят от 21 януари 2022 година В своите първи думи пред екипа на администрацията Стоянов показа, че една администрация се основава с години и неговият потенциал се употребява дълго. „ Разчитаме на Вас “ – сподели още той.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР