Областният управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев бе официален гост

...
Областният управител на Пловдив инж. Илия Зюмбилев бе официален гост
Коментари Харесай

Областният управител подкрепи студентския кариерен форум в Аграрен университет Пловдив

Областният шеф на Пловдив инж. Илия Зюмбилев бе формален посетител на Деня на кариерата в  Аграрния университет в  Пловдив. Събитието бе тържествено намерено в VІІ публика – Факултет по растителна отбрана и агроекология от ректора на университета доцент Д-р Боряна Иванова с одобрение и признателност към всички присъстващи. Кариерният конгрес се провежда годишно в университета, с цел да реализира пряк контакт сред бизнеса, академичната и студентската общественост и да сътвори действителни предпоставки за наемане на бъдещи експерти и основаване на нови контакти.
Прочетете още
Присъствието на високопоставени представители от ръководството на града – регионалния шеф инж. Илия Зюмбилев и заместник-кмета по „ Oбразование, бизнес развиване и европейски политики “ Владимир Темелков, добави още по-голямата значителност на събитието и акцентира нуждата от съдействие сред образованието и бизнеса за сполучливо консолидиране на студентите на пазара на труда.

В рамките на форума фирмите показаха своите работодателски марки и оферти за стажантски стратегии и свободни работни позиции.

 „ Земеделието е основен бранш в стопанската система на разрастващите се страни в Европа и света. Въглеродната индиферентност и екологичните промени са единствено част от новите провокации пред бранша. Бъдете настоящи, смели и инвестирайте в образованието си, тъй като знанието ще ви се изплати неведнъж в живота. “ – показа инж. Илия Зюмбилев
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР