Областният управител на Перник Ирена Соколова, със стаж в два

...
Областният управител на Перник Ирена Соколова, със стаж в два
Коментари Харесай

Новото познание на областната на Перник: Слънцето ще ни топли и ако е от банани

Областният шеф на Перник Ирена Соколова, със стаж в два Народното събрание като народен представител от ГЕРБ, блесна с изключителни, напряко неповторими знания по физика.

През уикенда в града на Кракра се организира 15-ото национално съревнование „ Турнир на младите физици “, което събра даровити млади физици от разнообразни градове на страна, обединени в 10 тима. Състезанието е отборно сред възпитаници във възрастовата група от ІХ до ХІІ клас и е под патронажа на точно на Соколова.

Тя реши да показа тайните на комплицираната просвета пред участниците в конкуренцията, се вижда от репортаж на локална телевизия.

Ето какво се получи:

" Физиката е извънредно забавна просвета и в границите на тази седмица и на мен ми беше забавно да чета доста за забавни процеси и феномени, толкоз забавни, че от време на време граничещи с непредвиденото. И аз разбрах, че слънцето би могло да свети и да е топло, даже в случай че не е построено от въглерод, както е сега (б.ред. - в действителност това изказване въобще не е правилно. Основният детайл, който съставлява две трети от масата на нашата звезда е водородът) ", а в случай че с изключение на ядрото на всички места е заобиколено от банани. Тогава налягането на бананите върху ядрото в действителност ще даде силата на топлината. "  



Според визитката на острието на ГЕРБ в пернишко, Соколова има висше обучение от Югозападния университет „ Неофит Рилски “ в Благоевград и е магистър е по „ обществена логика на психиката “.
Източник: offnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР