Областният управител на Пeрник Ирена Соколова отличи с грамоти и

...
Областният управител на Пeрник Ирена Соколова отличи с грамоти и
Коментари Харесай

Областният управител на Перник отличи таекуондисти

Областният шеф на Пeрник Ирена Соколова отличи с грамоти и предметни награди таекуондисти от Семеен кодекс " Калоян - Ладимекс " за достойното им показване на европейско равнище, заяви пресцентърът на регионалната администрация. Състезателите се завърнаха с пет медала от Европейското състезание по таекуон-до, провело се от 2 до 7 април в италианския град Римини.

Европейска шампионка на спаринга девойки младша възраст е перничанката Ивет Василева. Европейски вицешампион при юношите старша възраст - спаринг самостоятелно в категория +75 е Константин Симеонов. Той е и републикански първенец в една от най-тежките категории в Таекуон-до и в кикбокс. Европейски вицешампион при 11-13 годишните в категория до 50 кг е Калоян Лечев. Бронзов орден при отборното девойки старша възраст има Фердина Николаева. Бронз завоюва и Константин Симеонов отборно спаринг юноши старша възраст.

Много положително показване на Европейското състезание направи Ивелин Иванов при мъжете, който е бил в една от най-трудните категории. Отлични резултати реализираха и останалите състезатели от клуб " Калоян - Ладимекс " - Криста Чушева, Мартин Велков и Кристиян Борисов. Соколова отличи Калоян Кирилов, президент на Семеен кодекс " Калоян - Ладимекс " и Соня Савова, треньор.

" Със завоюваните медали безапелационно затвърдихте високите си персонални и отборни качества и с достиженията си доказахте, че Вашият клуб е на професионалното равнище на развиване в област Перник ", сподели Ирена Соколова. Тя даде обещание да поддържа тима на международното състезание по Таекуо-до в неолимпийската версия ITF, което ще се организира през август тази година в Пловдив. От своя страна гостите връчиха специфичен състезателен екип с логото на клуба си на регионалния шеф.
Източник: sportal.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР