Областният управител на област София Вяра Тодева възлага спешно изработването

...
Областният управител на област София Вяра Тодева възлага спешно изработването
Коментари Харесай

Областният управител на София поиска спешно план за безопасност за Паметника на Съветската армия

Областният шеф на област София Вяра Тодева разпорежда незабавно изработването на План за сигурност и здраве по отношение на Паметника на Съветската войска. Това оповестиха от пресцентъра на Областната администрация.

Планът е във връзка със заповедта на основния проектант на Столичната община, както и с протокол за оглед, изпратен от кмета на регион „ Средец “ Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко, в който е установено предаварийно положение на детайли от обекта. Обществеността ще бъде осведомена навреме с направения проект и с неговото привеждане в деяние.

Вчера специалисти от регион „ Средец “ са изготвили констативен протокол за положението на Паметника на Съветската войска в София, разгласи по-рано денем във Facebook кметът на регион „ Средец “ Трайчо Трайков  Трайчо Трайков Трайчо Трайков е някогашен министър на стопанската система, енергетиката и туризма в държавното управление на Бойко. Изпратено е предписание за слагане на строителна ограда при паметника. 

На 9 август от „ Левицата! “ направиха палатков лагер срещу премахването на Паметника на Съветската войска. На идващия ден към тях се причислиха и представители на „ за България “ и на „ “. 

С решение на Министерския съвет от 2 август бе изменен статутът на Мемориален комплекс „ Паметник на Съветската войска " в Княжеската градина в София от парцел обществена държавна благосъстоятелност на парцел частна държавна благосъстоятелност. Това значи, че парцелът е в ръководство на регионалния шеф Вяра Тодева.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР