Областният управител на област Шумен Валентин Александров е катастрофирал на

...
Областният управител на област Шумен Валентин Александров е катастрофирал на
Коментари Харесай

Областен управител се блъсна в ограда, отказа дрегер

Областният шеф на област Шумен Валентин Александров е аварирал на 6 ноември към 18:30 часа, по информация на Радио Шумен.

Инцидентът е станал на основния път Силистра - Шумен - Ямбол, оповестиха от полицията през днешния ден след гледище на медиите.

Униформените са открили, че лидер на лек автомобил " Киа " с шуменска регистрация се движил от Шумен към Велики Преслав. Напуснал пътното платно вдясно по посока на придвижването и се блъснал в еластичната ограда. В произшествието няма други участници.

Екип на ЦСМП не е насочван на място, защото не е имало потърпевши. Водачът е отказал да бъде пробван с техническо средство за приложимост на алкохол, публикуван му е ваучър за химическо проучване. Тестван е за шофиране след приложимост на наркотични субстанции и техни аналози - тестът му е негативна. Пътните служители на реда са съставили акт за административни нарушавания.

От полицията категорично прецизираха, че произшествието не е било със длъжностен автомобил, а лидерът не е бил в качеството си на длъжностно лице, което извършва служебни отговорности.
Източник: fakti.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР