Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров и неговият

...
Областният управител на област Русе г-н Галин Григоров и неговият
Коментари Харесай

Почетоха загиналите при изпълнение на служебния си дълг пожарникари

Областният шеф на област Русе господин Галин Григоров и неговият заместител господин Валентин Колев участваха в ритуала по поднасяне на венци и цветя, и отдаване на респект пред паметника на починалите при осъществяване на служебния си дълг пожарникари.

„ Позволете ми да изразя своето почитание към всички Вас за отговорността и напъните, които всекидневно полагате, изпълнявайки своята задача!... Трудно е човек да си показа толкоз безкористна и себеотрицателна специалност, както и нужната воля, с цел да се преодолее естествения човешки инстинкт за самозапазване! “ съобщи господин Григоров. В края на речта си той прикани още един път да си спомним за хората, на които разчитаме в сериозни за нас моменти и в никакъв случай да не забравяме тези от тях, които са жертвали своя живот, с цел да спасят нечий различен.
Също по този начин регионалният шеф удостой с оценките „ Почетен знак “ и „ Почетен орден “ на Министерство на вътрешните работи надлежно началника на бранш „ Превантивна и контролна активност “ към РДПБЗН Русе основен контрольор Валентин Красналиев и контрольор Стойчо Станчев, работещ в бранш „ Пожарогасителна и избавителна активност “. „ Почетният знак “ на Министерство на вътрешните работи е най-високото отличие в тези среди и то се присъжда на основен контрольор Красналиев за реализирани трайни резултати, безукорно държание, проявена разпоредителност и професионализъм при осъществяване на служебните отговорности. „ Почетният орден “ на контрольор Станчев е също за проявена разпоредителност и реализирани високи и трайни резултати.

По време на церемонията със заповеди на заместник-министъра на вътрешните работи господин Стефан Балабанов, шефа на ГДПБЗН гл. комисар Николай Николов и шефа на РДПБЗН Русе комисар Димитър Павлов бяха наградени и още над 30 служещи в системата на пожарната сигурност и отбрана на популацията.
Проявата се провежда годишно и е част от честванията на професионалния празник на българските пожарникари, които се организират през „ Седмицата на пожарната сигурност “.

Сред присъстващите да засвидетелстват своята респект и почитание бяха още шефът на дирекция „ Екология и превоз “ в Община Русе господин Георги Игнатов, заместник-директорът на ОДМВР Русе комисар Илиян Енчев и началникът на Районен център 112 госпожа Полина Трендафилова.
Източник: dnesplus.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР