Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе работно съвещание

...
Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе работно съвещание
Коментари Харесай

Областният на Пловдив предупреди: Без агитация в държавните ...

Областният шеф на област Пловдив Ангел Стоев организира работно заседание с представители на държавни сдружения и ведомства по отношение на идния парламентарен избор. На срещата участваха заместник-областните шефове, основния секретар на Областна администрация и представители на Областно пътно ръководство, ВиК, Басейнова дирекция „ Източнобеломорски регион “, Напоителни системи, Регионална ревизия по околната среда и водите, РУО, РЗИ, Областна дирекция по сигурност на храните, Регионална дирекция „ Автомобилна администрация “, Регионална дирекция по горите, НЕК ЕАД – Предприятие Водноелектрическа централа, МЕР – Пловдив, Регионална работа по заетостта, Търговско предприятие Национален осигурителен институт, Регионално ръководство „ Български пощи “.

„ Искаме държавните ведомства и компании да работят извънредно добре по време на самите избори, с цел да могат жителите да бъдат спокойни и да не се тормозят за битови проблеми “ – безапелационен бе регионалният шеф. Той срещна присъстващите със свършеното досега от Областна администрация по отношение на произвеждането на почтени и транспарантни избори.

Ангел Стоев подсети, цитирайки член 182 от Изборния кодекс, че не се позволява предизборна пропаганда в държавни и общински институции, институции, държавни и общински предприятия и в търговски сдружения с повече от 50 на 100 държавно или общинско присъединяване в капитала, че лицата на изборна служба в синдикалните и работодателските организации не може да организират предизборна пропаганда на работните си места, както и за възбраната за потреблението на държавния и общинския превоз за предизборна пропаганда.

Участниците в срещата се договориха за тясна връзка и подпомагане при подготовката и провеждането на парламентарните избори на 11 юли.
Източник: marica.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР