Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе днес срещи

...
Областният управител на област Пловдив Ангел Стоев проведе днес срещи
Коментари Харесай

ЕВН гарантираха, че са осигурили ток във всички секции в Пловдив за изборите


Областният шеф на област Пловдив Ангел Стоев организира през днешния ден срещи по отношение на подготовката на парламентарни избори на 2 октомври.

„ Това са следващите избори, които организираме и имаме опит, основана е доста добра връзка и съгласуваност с всички общини и се надявам, изборите на територията на региона да преминат умерено и сполучливо “. Това съобщи Ангел Стоев след срещата си със секретарите на общини, която имаше за цел да се прегледа и обясни графика на дейностите в оставащите дни до 2 октомври. Печатните бюлетини ще дойдат в регионална администрация на 28 септември и по график ще бъдат раздадени на общините. 

Ангел Стоев се срещна и с ръководителите на Клиентските енергоцентрове (КЕЦ) на ЕВН на територията на Пловдивска област. По време на диалога стана ясно, че сдружението е направило нужната организация за обезпечаване на електрозахранването на всички секционни комисии, както и на две покои в Международния панаир – Пловдив, в които ще се одобряват изборните бумаги в нощта на изборите. „ Вашата роля е доста виновна, изключително в изискванията на машинен избор, по тази причина бих желал от вас да извършите още веднъж своите механически прегледи, с цел да бъдем сигурни, че всичко в деня и нощта на вота ще мине обикновено “, разяснява регионалният шеф.

Освен това Ангел Стоев изиска информация по какъв начин върви подготовката за есенно-зимния сезон. По данни от ръководителите на центровете няма проблеми с обезпечаването на ток за клиентите. Има обезпечени дежурни екипи, които имат нужната техника и запас, с цел да реагират при повреди.
Източник: trafficnews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР