Областният управител на област Бургас Пламен Янев поздрави всички новоизбрани

...
Областният управител на област Бургас Пламен Янев поздрави всички новоизбрани
Коментари Харесай

​Областният управител на Бургас поздрави новата местна власт в Бургаския регион

Областният шеф на област Бургас Пламен Янев поздрави всички новоизбрани и избрани отново кметове в Бургаския район. Той им пожела положително здраве, благоденствие, жизнен дух и нестихваща сила при осъществяване на служебните им отговорности.
 
Янев акцентира, че в лицето на Областна администрация Бургас те имат благонадежден сътрудник в гонене и реализира на общото богатство. Той разяснява, че кметовете не трябва да предават гласуваното доверие, което са спечелили от жителите на Бургаските общини. " Доверието е на първо място отговорност - носете го с високо вдигната глава и накарайте хората да се гордеят с Вас ", се споделя в приветствените адреси.
 
На 5 ноември ще се организира балотаж за кметове на общините Несебър и Средец, а в общините Айтос, Бургас, Камено, Карнобат, Малко Търново, Несебър, Приморско, Созопол, Средец и Сунгурларе – за кметове на кметства.
 
Пламен Янев разяснява, че задълженията  във връзка с организирането на изборния развой се извършват при съблюдаване буквата на закона. " Продължаваме да работим интензивно, с цел да осигурим умерено протичане на изборния ден на 5 ноември за всички гласоподаватели ", сподели той.
 
Съгласно Закона за локалното самоуправление и локалната администрация в 14-дневен период от оповестяването на резултатите от изборите регионалният шеф привиква първите съвещания на новоизбраните общински препоръки. Пламен Янев съобщи, че се изготвя график на съвещанията и се чака общинските съветници и кметовете да положат клетва сред 6 – 13 ноември.
Източник: zonanews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР