Областният управител М. Димова, бизнесмени, кметове уважиха поканата на домакините

...
Областният управител М. Димова, бизнесмени, кметове уважиха поканата на домакините
Коментари Харесай

Мир и разбирателство! Главният мюфтия д-р Мустафа Хаджи и Неврокопският митрополит Серафим се събраха на тържествена вечеря Ифтар

Областният шеф М. Димова, предприемачи, кметове почетоха поканата на домакините на вечерта, районният мюфтия О. Куртев и съпредседателя на младежкото Движение за права и свободи Ибраим Зайденов

Тържествена вечеря - Ифтардадоха довечера районният мюфтия Осман Кутрев и съпредседателя на младежкото Движение за права и свободи Ибраим Зайденов. Поводът е началото на свещения за мюсюлманите месец Рамазан.На обичайна вечеря, домакините поканиха видни посетители в ресторанта на МОЛ " Ларго " в Благоевград.

На ифтара участваха основният мюфтия доктор Мустафа Хаджи, негово Високопреосвещенство Неврокопският митрополит Серафим, регионалният ръководител на Движение за права и свободи Ведат Хюсеин, кметове на общини от област Благоевград, кметът на Благоевград Методи Байкушев, регионалният шеф М. Димова, депутати и представители на локалната власт.

" Заедно даваме образец, че мирът е ключът към благоденствието на една нация,заяви домакинът Зайденов. Вечерята Ифтар е апел за единение и съгласие, за съпричастост и поддръжка.

П. Петров


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР