Областният управител Катя Димитрова проведе работна срещна с народните представители

...
Областният управител Катя Димитрова проведе работна срещна с народните представители
Коментари Харесай

Първа работна среща между Областния управител и депутатите от 10 МИР – Кюстендил

Областният шеф Катя Димитрова организира работна срещна с народните представители от района

Първа работна среща с народните представители от 10 МИР – Кюстендил инициира регионалният шеф Катя Димитрова. Срещата почетоха и четиримата депутати: Бойко Клечков от “БСП за България ”, Георги Стамов от “Продължаваме смяната ”, Снежанка Траянска от Има Такъв Народ и Христо Терзийски от ГЕРБ – Съюз на демократичните сили. В срещата се включи и зам. регионалният на Кюстендил Любомир Терзийски.

Димитрова срещна народните представители с поставените проблеми и проблеми от кметовете на деветте общини в Кюстендилска област. През миналата седмица регионалният шеф се срещна с представители на локалната власт, с цел да се запознае на място с работата на общинските администрации и с настоящите и проблематични тематики по места. Тя помоли за подпомагане четирима депутати за напредването на разнообразни планове по места. Проектите са най-много за създаване на ВиК инфраструктура.

Фокус по време на диалога бе и по какъв начин да се реши дългогодишният проблем с неизползваемия терен на някогашните казарми в Кюстендил. Обсъдено бе каква инфраструктура може да се построи там и какъв вложител е допустимо да бъде притеглен за този терен. Другата дискутирана тематика бе въпросът с ВиК Асоциацията. Депутатите и регионалният шеф се схванаха също да предизвикват взаимна среща сред представителите на образованието и работодателските организации в Кюстендил, с цел да се разиска тематиката с подготовката на експерти в сфери, за които има недостиг на фрагменти.

“Сигурна съм, че ще работим добре. Изцяло разгадавам на вас, с цел да пазиме дружно ползите на нашата област и да се борим за нейното по-добро развиване ”, съобщи Катя Димитрова. Тя изрази вяра, че ще се продължат положителните практики и начинания, подети от нейния предходник инж. Александър Пандурски.

Димитрова и четиримата народни представители се схванаха регулярно да организират такива работни срещи между тях.
Източник: novinata.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР