Областният управител инж. Мария Башева - Венкова официално встъпи в

...
Областният управител инж. Мария Башева - Венкова официално встъпи в
Коментари Харесай

Мария Башева-Венкова встъпи в длъжност Областен управител на Габрово

Областният шеф инж. Мария Башева - Венкова публично встъпи в служба през днешния ден. Церемонията по последователност се състоя в Заседателната зала на Областната администрация - Габрово. Досега настоящият регионален шеф Кристина Сидорова съобщи признака на държавността - бронзов лъв, направен от габровския ваятел Адриан Новаков, на своя новоназначен сътрудник.



Сидорова благодари на колектива на Областна администрация за постигнатото досега и на заместител регионалния шеф Андрей Николов, който през днешния ден бе освободен от служба. „ За мен беше наслаждение и чест да работя дружно с вас, само че още по-голяма чест е да предам признака на нашата област на Мария Башева. Пожелавам ѝ порив и да реализира с лекост задачите си в Областна администрация. Област Габрово има голям капацитет и знам, че с екипа на администрацията и уменията на регионалния шеф той ще се разгърне, с цел да се трансформира района в още по-прекрасно място за живот “, сподели още Сидорова.

Мария Башева приветства екипа, като показа, че точно в Областна администрация е прекарала най-смислените си и ползотворни години. „ Осъзнавам, че поемам региона в извънредно сложна конюнктура - в стопански, политически и обществен проект. Човек постоянно има избор - да бездейства, да се оплаква и недоволства или да се опита в сложната обстановка да направи нещо потребно, градивно, положително. Надявам се с вас, екипа на Областна администрация, да успеем да работим сполучливо,ползотворно, в интерес на региона ни. Благодаря на досегашните регионален и заместител регионален шефове - в тяхно лице виждам поддръжка и другарство, а кабинетът на регионалния шеф постоянно ще бъде отворен за тях - за диалози, хрумвания, начинания, планове “, сподели в своето послание новоназначеният регионален шеф.



Досегашният заместител регионален шеф също благодари на екипа за положителното съдействие през последните месеци и акцентира, че всеки един работен ден е бил изпълнен с задоволство.

Символичната гала приключи с замяна на дарове и обща фотография.
Източник: darik.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР