Областният съвет на ДПС -Благоевград разпространи днес декларация-призив към членове

...
Областният съвет на ДПС -Благоевград разпространи днес декларация-призив към членове
Коментари Харесай

ДПС Благоевград с декларация-призив за обединение зад Ахмед Доган и Делян Пеевски: Нека не допускаме разделение и разцепление

Областният съвет на Движение за права и свободи -Благоевград популяризира през днешния ден декларация-призив към членове и симпатизанти на придвижването да застанат обединени зад Ахмед Доган и Делян Пеевски и да не позволяват разединение, за което се приказва навсякъде. Публикваме документа без редакторска интервенция:

Д Е К Л А Р А Ц И Я
От ОБЛАСТЕН СЪВЕТ на Движение за права и свободи - БЛАГОЕВГРАД
Областният съвет, всички общински структури, членове и симпатизанти на Движение за права и свободи от област Благоевград, изрично заявяваме, че заставаме зад почетния ръководител доктор Ахмед Доган и господин Делян Пеевски, като призоваваме обединени и сплотени, по този начин както показахме на последните парламентарни избори, да продължим дружно напред.
Фактът, че Движение за права и свободи стана втора политическа мощ в страната не се хареса на доста хора, само че ние изрично призоваваме за единение вътре в партията, за което постоянно сме се борили и отстоявали.

Нека не позволяваме разделяне и разединение! Нека потвърдим, че сме мощни и единни, че на възможни последващи предварителни избори ще излезем и ще покажем, че Движение за права и свободи е по-силна от всеки път. Заявяваме, че Движение за права и свободи ще продължава да пази ползите на хората, ще взема решение проблемите им и ще бъде покрай тях по този начин, както до момента.

Почетният ръководител д–р Ахмед Доган е идеолог и създател на Движение за права и свободи, а господин Делян Пеевски има увереност и прагматичност. Движение за права и свободи постоянно е била идея и задача за всички нас и е НЕДОПУСТИМО да си слагаме алтернативи и избори пред нас. Затова в името на бъдещето на организацията и нейния разцвет се обръщаме към всички членове и симпатизанти на партията и към най-високите равнища на управлението да намерим пътя на ЗАЕДНОСТТА един към различен!

Молим всички членове и симпатизанти на Движение за права и свободи да не се поддават на операциите в обществените мрежи,се споделя в декларацията, подписана от
ръководителя на Областен съвет на ДПС-Благоевград Ведат Хюсеин.

В. Василев


Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР