Областният лидер на ГЕРБ в Благоевград Андрей Новаков е в

...
Областният лидер на ГЕРБ в Благоевград Андрей Новаков е в
Коментари Харесай

Престижна класация: Андрей Новаков е в топ 100 на най- активните евродепутати и най-активният българин в ЕНП

Областният водач на ГЕРБ в Благоевград Андрей Новаков е в топ 100 на най-активните депутати в европарламента и най-активният българин в ЕНП, това сочи влиятелен разбор за това каква е тежестта на обособените страни от Европейски Съюз в Народното събрание, кои са най-активните и авторитетни евродепутати и какво се чака за новата година, когато съставът ще се обнови на евроизборите при започване на юни.

Според създателите от EUmatrix, изработили Индекса за въздействие 2024, трима български депутати изпъкват - Петър Витанов от Българска социалистическа партия, Андрей Новаков от ГЕРБ и Илхан Кючюк от Движение за права и свободи

Петър Витанов е в Топ 100 от общо 705 депутати, като е измежду водещите 20 за превоз, енергетика, цифрови политики и миграция
Илхан Кючюк е в Топ 100 и измежду водещите 20 депутати по интернационалните връзки
Андрей Новаков е в Топ 100 и в Топ 20 по бюджетни въпроси. Той е и единственият българин посочен като най-активен в ЕНП. Анализът е своебразна оценка за работата на депутатите, защитаващи значими дела за страните си и Европа.
Прогнозата на анализаторите е, че българите ще запазят мощно посланичество в главните групи на Екологичен потенциал, изключително в ЕНП след идните евроизбори.
П. Петров

Източник: struma.com

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР