Областният кризисен щаб в Хасково призова всички жители на областния

...
Областният кризисен щаб в Хасково призова всички жители на областния
Коментари Харесай

Щабът в Хасково призова за самокарантина на всички контактували с Григор Димитров

Областният спешен щаб в Хасково прикани всички поданици на регионалния център, които са били в контакт с тенисиста Григор Димитров по време на престоя му в Хасково, да се подложат на доброволна карантина. Спешното известие бе публикувано тази нощ от регионалната администрация.



Тази вечер стана ясно, че най-хубавият ни тенисист е отчел положителен резултат за коронавирусна зараза. Бившият номер 3 в ранглистата на АТР бе на посещаване в родния си град дружно със своя треньор Крис Гро на 16 и 17 юни. По време на визитата му той има контакти с десетки почитатели и публицисти и бе на публична среща и с кмета на общината Станислав Дечев.

Всички контактни лица, с изключение на да се подложат на карантина, и да уведомят здравните управляващи, подреждат още от регионалния спешен щаб. Заради обстановката той се привиква на следващия ден на незабавно съвещание, на което да се набележат ограничения, които да бъдат подхванати за попречване на разпространяването на болестта. Започна и установяването на контактите лица, се споделя още в известието.
Източник: dariknews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР