Областният координатор на и настоящ депутат Ангел Георгиев е кандидатът

...
Областният координатор на и настоящ депутат Ангел Георгиев е кандидатът
Коментари Харесай

Депутатът Ангел Георгиев е кандидатът на Възраждане за кмет на Пловдив

Областният координатор на и сегашен народен представител Ангел Георгиев е претендентът за кмет на партията в Пловдив. Това обявиха  на конференция на политическата партия.

„ Основната ми мотивация да се кандидатирам е, че ние имаме потребност от коренна смяна на ръководството на града. Пловдив може повече, само че е попаднал в корупционен възел. Моята мотивация е да разсечем този корупционен възел и да сложим завършек на това. Искам да бъде заменена философията на ръководството на града, тъй че да се работи в интерес на града, а не на избрани обръчи от компании и предприемачи, които източват града “, сподели Ангел Георгиев.

Той е безапелационен, че Пловдив има запаси, само че те не се употребяват рационално, тъй като се облагодетелстват избрани кръгове към ръководството.

„ Мнозинството от жители считат, че градът е овладян от корупцията. На това би трябвало да сложим край “, безапелационен е Георгиев, съобщи БНР.

От организацията подсетиха още и неговите начинания, в това число и за промени в държавния бюджет на второ четене за отпущането на спомагателни средства за инфраструктурни планове за Пловдив.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР