Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се

...
Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се
Коментари Харесай

Областният координатор на ГЕРБ София - област Николина Ангелкова се срещна с жители на Златица, Пирдоп и Челопеч

Областният координатор на ГЕРБ за София област Николина Ангелкова се срещна с поданици на Златица, Пирдоп и Челопеч и разиска с тях настоящи планове и вероятности за развиване на района.

"През последните години в община Челопеч се направи в действителност доста. Това стана с помощта на екипа на кмета Алекси Кесяков, с който работихме до момента “, посочи Ангелкова. "Имате забележими резултати и с доверието на хората ще ги надградите “, съобщи регионалният координатор. Тя добави, че е значимо да се направи обща тактика за Средногорието дружно с кметовете на околните общини.



В програмата на Кесяков, който е подсилен от ГЕРБ, за идните четири години изключително внимание е обърнато към възобновяване на водопровода и канализацията, както и създаване на пречиствателна станция за отпадните води. Кесяков ще работи и за основаване на плувен комплекс, ловно стрелбище и конна база, които да подтикват туризма в региона.

Пред жителите на Златица Ангелкова означи, че Средногорието е доста хубав край и има капацитет, който би трябвало да бъде развиван. „ Важно е локалната власт да демонстрира разпоредителност и да се възползва от европейската взаимност “, безапелационна бе тя. По думите ѝ уговорките на кандидат-кмета Ненко Миков са резонни и изпълними - замяна на остарялата и амортизирана водопроводна и канализационна мрежа. „ Важно е да се работи както за инфраструктурата, по този начин и за подобряването на образованието, транспортната съгласуваност, сигурността и опазването на здравето и съм сигурна, че господин Миков ще реализира положителни резултати във всички сфери “, сподели регионалният координатор.



В Пирдоп Николина Ангелкова организира среща с претендент - кмета на ГЕРБ Антоанета Мечкарова, чиито цели са обновяването на централната градска част на Пирдоп, рехабилитация на пътищата в общината и рационализация на Медицинския център. Мечкарова ще даде нова вероятност на града, съобщи регионалният координатор.
Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР