Областният координатор на ГЕРБ-Ямбол и областен управител Димитър Иванов, общинските

...
Областният координатор на ГЕРБ-Ямбол и областен управител Димитър Иванов, общинските
Коментари Харесай

ГЕРБ-Ямбол дари средства на областната болница

Областният координатор на ГЕРБ-Ямбол и регионален шеф Димитър Иванов, общинските съветници в Ямбол и членове на общинското управление на партията подариха средства на Многопрофилна болница за интензивно лекуване „ Св. Пантелеймон “ в Ямбол.

„ С този жест от Политическа партия ГЕРБ показваме своята съпричастност и признателност към труда и професионализма на медиците, които са на първа линия в битката с ковид “, разясниха от партията. Освен общата събрана сума от общинските съветници, самостоятелни дарения направиха и регионалният координатор Димитър Иванов и ръководителят на групата съветници в община Ямбол Александър Стойков.

Депутатът Владимир Тошев и членове на общинската организация на ГЕРБ- Видин проведоха дарителска акция за Великден

Предоставените средства ще бъдат употребявани по преценка на регионалната болница в битката с COVID-19, за медиците и пациентите. С решение на Общинския съвет съветниците от Политическа партия ГЕРБ дават и възнагражденията си за месец март на МБАЛ „ Св.Пантелеймон “ за закупуване на уред за вентилация.

Кметове, общински съветници и кметове на села от другите общини на региона също дават дарения - парични и материални, за справяне с разпространяването на ковид и социално-икономическите провокации в обособените региони на региона.

„ За нас е значимо в този виновен миг да сме съпричастни и се присъединим към поддръжката и подготовката на ямболската регионална болница в борбата с COVID– 19. Може да разчитате на нашата поддръжка за всичко “, сподели Александър Стойков, ръководител на групата съветници в Ямбол, при даване на даренията на МБАЛ.

ГЕРБ-Видин подари защитни средства на МБАЛ „ Св.Петка”

Акцията продължава, а събраните средства ще бъдат ориентирани, където са най-необходими за битка с COVID-19 в област Ямбол.

Източник: novini.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР